Onze sponsoren

Over onze sponsoren

Osborne Clarke
Osborne Clarke sponsort ARC Ulysses al jaren, dankzij betrokken lid Johannes de Jong. Osborne Clarke is een internationaal advocatenkantoor met 25 kantoren in 13 landen, met meer dan 1500 advocaten, notarissen en fiscalisten.

Lebrun
Lebrun steunt ARC Ulysses al sinds langere tijd. Lebrun is verdraaid goed in maatwerk. Wij zijn toeleverancier van draai- en freeswerk. Als co-maker adviseren wij over de maakbaarheid van ontwerpen, denken wij mee in oplossingen en leveren wij draai- en freeswerk producten van hoge kwaliteit.

Cherry Pickers
Cherry Pickers is het bedrijf van Huub Roelvink. Cherry Pickers Filmdistributie probeert haar naam eer aan te doen en de mooiste pareltjes uit de internationale filmwereld te vinden. We brengen deze uit in filmtheaters en bioscopen, op DVD, digitale media en televisie. We richten ons met name op (Europese) arthouse films en documentaires. Recente titels zijn onder andere de 3D documentaire van Wim Wenders over de beroemde kunstenaar Anselm Kiefer ANSELM en de culinaire romance LE POT-AU-FEU met Juliette Binoche en Benoît Magimel.

Patrick voor Ogen
Patrick voor Ogen is de winkel van Patrick Wieland. Jullie kennen Patrick wellicht als de enthousiaste speaker van de Ronde van het Purmerplein of wedstrijden op het parcours van ARC Ulysses. Samen met zijn vrouw Inge heeft Patrick een mooie winkel in Abcoude. Patrick heeft een passie voor mooie brillen en zonnebrillen. Hij geeft je graag advies welke bril of zonnebril uit onze mooie collectie het best bij je past. Een greep uit de merken die verkocht worden: Calvin Klein, Barton Perreira, Oliver Goldsmith, Tom Ford, Dick Moby etc. Patrick is altijd op zoek naar de beste kijkoplossing en laat alle ogen stralen. Kijk voor meer informatie op www.patrickvoorogen.nl of bezoek de winkel op het Kerkplein 2 in Abcoude.

BKB
Campagnebureau BKB zet zich in voor maatschappelijke kwesties op het gebied van onder meer gelijke kansen, toegankelijkheid van de samenleving en natuur en milieu. Onze opdrachtgevers zijn ministeries, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Soms nemen we zelf het initiatief tot campagnes. In de eerste helft van 2024 werken we onder meer aan een campagne tegen ongewenst gedrag in de muziekindustrie die gelanceerd werd op Eurosonic Noorderslag, een wetenschapsfestival voor duizenden basisschoolkinderen in Zutphen, de verhalen van veteranen in aanloop naar Veteranendag, een collegetour op hogescholen en universiteiten met bewindslieden over de doorwerking van het slavernijverleden en een dagelijkse podcast over alles wat er gebeurt in de campagnes richting de verkiezingen voor het Europees parlement. 

We houden van de koers en van zelf de polder intrekken. De eerste sporter die we ooit sponsorden was de schaatser Shani Davis. Inmiddels steunen we vooral de sportmogelijkheden voor kinderen en jongeren. Van Kaatsvereniging Achlum tot voetbalclub DRC in Durgerdam. En nu ook ARC Ulysses. Kijk voor meer informatie op bkb.nl. En als je tussen de 18 en 28 jaar oud bent en zelf alles wil leren over campagnevoeren, ga naar bkbacademie.nl.

B&G Catering
B&G Catering is het bedrijf van de broer van Wilco van Kruistum. B&G Catering verzorgt de heerlijkste catering arrangementen op jouw partij. Door onze unieke combinatie van eigen slagerij en catering zorgen wij op elke partij voor de beste kwaliteit producten. Het vlees wordt in onze slagerij op een ambachtelijke manier bereid en de catering vult het arrangement aan met elke dag vers bereide producten.

Engels Verf
Advies van dé verfspecialist van Amsterdam? In de verfspeciaalzaken van Engels ontvangt u persoonlijk advies op maat voor uw specifieke project. De verschillende eigenschappen van de verf worden kunnen alleen optimaal benut worden als u weet wat de toepassingsmogelijkheden zijn en hoe de verf moet worden aangebracht. De verfspecialisten van Engels in Amsterdam vertellen het u met plezier. 

Ook sponsor van onze club worden?

In 1921 is de Amsterdamse Renners Club Ulysses opgericht. Sterk verbonden met onze 170 leden en met de stad zetten we ons al ruim 100 jaar in voor onze missie:
De Amsterdamse wielervereniging voor álle koersfanaten.

We willen zoveel mogelijk koersfanaten uit Amsterdam en omstreken verwelkomen op onze prachtige wielerbaan en betrekken bij de sport. Bij ons gaat het erom dat je moet kunnen koersen op de manier die bij jou past. Of je nu het liefst crosst, aan je skills werkt bij onze instapkoers of op dinsdagavond de competitie op je naam wil schrijven. We zijn een club voor iedereen. Het plezier staat bij ons voorop. We voelen ons trots om het shirt te dragen van een van de oudste wielerclubs van Amsterdam.

Wilt u bijdragen aan de toekomst van onze club?

Met uw steun houden wij onze club draaiend. Wielrennen is een teamsport. Uw kopbeurt kunnen we ontzettend goed gebruiken. Op deze manier ondersteunt uw bedrijf of organisatie bovendien de wielersport in Noord-Holland. Wat levert het u op?

1. Zichtbaarheid in de wielersport
De 170 leden van ARC Ulysses zijn actief in het hart van de wielersport. Uw merk wordt zichtbaar op onze mooie wielerbaan, in het veld, op gravel en natuurlijk bij de wegwedstrijden in het hele land.

2. Binding met een historische club
ARC Ulysses is op iedere bladzijde van de Amsterdamse wielersport te vinden. De sport leeft als nooit tevoren. Verbind je merk aan ARC Ulysses, betekent verbinding met echte koershistorie.

3. Een gezonde generatie (MVO)
Het betrekken van jeugd is voor ARC Ulysses aan belangrijker pijler. Sponsoring van onze club betekent dat u met uw bedrijf bijdraagt aan de gezondheid van een nieuwe generatie.

Sportsponsoring is maatwerk. Sponsoren van ARC Ulysses kunnen kiezen uit een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan shirtsponsoring, bordsponsoring op onze baan, B2B-activiteiten, evenementensponsoring, websitevermeldingen etc. We hebben een uitgebreid pakket aan mogelijkheden waaraan diverse tarieven gekoppeld zijn.

Heeft u interesse heeft om sponsor te worden, bekijk dan HIER onze flyer met meer informatie. U kunt ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor een e-mail sturen naar communicatie@arc-ulysses.nl. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek!