Lid worden

Leuk dat je lid wordt van ARC Ulysses!

We leggen hieronder uit hoe dit in zijn werk gaat.

Met het invullen van het onderstaande lidmaatschapsformulier geef je aan lid te willen worden van ARC Ulysses. Lid word je voor minimaal 1 jaar, de contributie moet vooruit betaald worden.

Een vereniging kan niet zonder de hulp van haar leden. Daarom hebben we in de ledenvergadering afgesproken dat al onze leden (vanaf de categorie nieuwelingen / junioren) minimaal twee keer per jaar een ledentaak uitvoeren. Hiervoor heeft ARC Ulysses verschillende commissies waar je als lid uit kan kiezen om aan bij te dragen, te weten:

  • Onderhoud
  • Events & race
  • Sponsor
  • Training

Wat kan je doen? Hierbij kan je als lid kiezen uit bijvoorbeeld het helpen bij klus events, onderhoud van parcours, uitvoeren van een bardienst, helpen bij een (onderlinge) wedstrijd, werven van nieuwe sponsoren, of het meerijden / assisteren tijdens een jeugdtraining.

Kosten
Jeugd: m/v €65,-
Nieuwelingen/Junioren, Beloften, Volwassenen: m/v €80,-

De contributie dient overgemaakt te worden op rekeningnummer NL 60 RABO 0363 1413 67  t.n.v. A.R.C. Ulysses – Amsterdam.

Zodra de penningmeester de betaling heeft ontvangen ben je officieel lid van ARC Ulysses. Je ontvangt dan ook automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief.

Lidmaatschap KNWU
Je wordt dan aangemeld bij de KNWU en ontvangt een lidmaatschap van de KNWU plus de inloggegevens voor de KNWU-site, met deze gegevens kun je inloggen en via licentie(s) – licentie aanvragen – nieuwe 20** licentie aanvragen – vul je alle gevraagde gegevens in en maak je een keuze welke licentie gewenst is, je machtigt de KNWU voor afschrijvingen en de licentie wordt je door de KNWU toegezonden.
Lees meer over KNWU wedstrijdlicenties.
Klik hier voor de KNWU tarieven.

Een startlicentie is noodzakelijk om (verzekerd) aan clubwedstrijden te kunnen deelnemen, een wedstrijdlicentie is noodzakelijk om aan officiële KNWU wedstrijden te kunnen deelnemen.

Nieuwe leden worden geacht naast het lidmaatschap ook de clubkleding (minimaal koersbroek en shirt) aan te schaffen.
Voor wedstrijdlicentiehouders is bij deelname aan officiële KNWU wedstrijden, het dragen van het officiële clubtenue verplicht.

Opzeggen lidmaatschap
Ondanks dat wij bij Ulysses er alles aan doen om jou zoveel mogelijk fietsplezier te bieden en je optimaal te laten genieten van jouw sport, kan het voorkomen dat het lidmaatschap niet bevalt.
Het opzeggen van het lidmaatschap dient voor 1 december te gebeuren, door de penningmeester of secretaris daarvan op de hoogte te stellen. Bij opzeggingen na deze datum zijn wij helaas genoodzaakt de contributie alsnog in rekening te brengen.

Inschrijving

Het lidmaatschap bedraagt voor volwassene € 80,= per jaar, hiervan betaald de a.r.c. Ulysses de basislicentie van
€ 11,50 en is de deelname aan de door ons georganiseerde dinsdagavondwedstrijden en de clubcrosswedstrijden gratis.

Indien bovenstaande inschrijving een jeugdlid betreft, dan graag onderstaand de gegevens van de ouder / voogd invullen.

1 + 4 = ?