ASC Olympia, ARC Ulysses, WV de Amstel en ZWC DTS bundelen hun krachten en gaan voor alle jeugdleden die nog niet zo vaak wedstrijden hebben gereden, de Vierdaagse van Amsterdam organiseren. Een super leuk evenement, waarbij we plezier, leuke vaardigheidsspellen en een wielerwedstrijd combineren. 

Is je zoon of dochter jeugdlid en wil deze graag kijken of wedstrijd rijden leuk is? Doe dan mee! 

Kom sfeer te proeven en neem deel aan leuke vaardigheidsspellen en een wielerwedstrijd bij ASC Olympia, ARC Ulysses, WV de Amstel en ZWC DTS. Ook voor een hapje en een drankje voor de ouders wordt uiteraard gezorgd:-)

Het evenement wordt begeleidt door ervaren trainers van de organiserende club. De jeugd worden ingedeeld op basis van niveau, dus ze fietsen altijd met kinderen van ongeveer hetzelfde niveau / snelheid. Elke week worden er per niveau een aantal prijzen uitgedeeld.

De eerste dag van de vierdaagse vindt plaats bij ARC Ulysses op vrijdag 31 mei van 18.00 – 20.00 uur. 

De andere wedstrijden zijn op:
– ASC Olympia: vrijdag 14 juni van 18.00 – 20.00 uur
– WV de Amstel: zaterdag 22 juni van 16.00 – 18.00 uur
– ZWC DTS: zaterdag 29 juni van 16.00 – 18.00 uur. 

Doe je meer dan drie wedstrijden mee? Dan ligt er tijdens op de laatste dag een leuke prijs voor je klaar.

Meld je aan via het aanmeldformulier.