Laagdrempelig kennis maken met een wielrennen? Op zondag 7 april aanstaande organiseren we van 12.00 – 13.30 uur een gratis wielerclinic voor volwassenen en kinderen op ons eigen parcours in Amsterdam-Noord.

Ontdek hoe leuk fietsen in een groep is! Tijdens de clinic leer je onder andere hoe je de beste bochten rijdt, remmen en schakelen, rijden in een peloton en sprinten. Ook krijg je persoonlijke waardevolle tips van ervaren instructeurs van het Wielercircus. Ons eigen wielerparcours ligt op Sportpark De Weeren, Beemsterstraat 654 in Amsterdam-Noord.

Heb je geen racefiets? We hebben een aantal fietsen en helmen te leen.

Enthousiast na de clinic? Je bent daarna van harte welkom om drie keer gratis mee te doen met onze training op donderdagavond. Onze trainers geven je hierover graag meer informatie op 24 maart.

Klik HIER om je aan te melden.