Op zondag 8 oktober aanstaande organiseren wij de traditionele sluitingsrit en zetten hiermee een punt achter het wegwielrenseizoen. De sluitingsrit is een koppeltijdrit waarbij een lid van ARC Ulysses een koppel vormt met iemand die geen lid is (mag uiteraard wel). Dus kom rijden met je beste vriend(in), je vader, moeder, broer, zus, buurman, dochter, zoon, zus, opa of oma. Fietservaring en een wielrenfiets zijn niet verplicht! Plezier is het uitgangspunt!

De start is om 10.30 uur en de rit is 13 km lang. We starten op ons parcours, door de polder en de finish is weer op ons parcours. Ieder koppel neemt een klein presentje mee van circa € 5,00. Let op! Na de wedstrijd mag het koppel met de langzaamste tijd mag als eerste iets kiezen uit de meegebrachte presentjes. De winnaar krijgt wat overblijft op de prijzentafel.

Ben je alleen, maar wil je toch graag meefietsen? Meld je aan, en we kijken dan, als er meerdere individuele aanmeldingen zijn, of we je kunnen koppelen aan een ander lid. Jullie zijn dan wel samen verantwoordelijk voor het kopen van een klein presentje.

Inschrijven kan via dit formulier.