Volgende week woensdag 10 mei om 20.00 uur gaan we met een aantal leden aan het werk om te kijken hoe we de uitkomsten van de recent gehouden leden enquête de komende jaren handen en voeten kunnen geven. Hoe kunnen we de ledengroei die gerealiseerd is en nog steeds doorloopt, de clubdoelen en inhoudelijke ideeën voor o.a. trainingen, wedstrijden, sponsoren en onderhoud, op een goede manier combineren in een goede structuur naar de toekomst toe? Als bestuur kunnen we dit niet alleen en daar hebben we jullie hard bij nodig.

We zijn blij dat al een aantal leden zich heeft aangemeld om mee te praten. Draag jij ARC Ulysses ook een warm hart toe waarbij je niet alleen naar de club komt om te wielrennen, kom dan ook op 10 mei om 20.00 uur naar het clubhuis. De koffie staat vanaf 19.45 uur klaar. Je bent van harte welkom. Alvast bedankt!