Goed nieuws! Vanaf dit seizoen biedt ARC Ulysses in samenwerking met Kaptein Cycling Club wekelijks training aan voor volwassenen. De training vindt plaats op donderdagavond aansluitend op de instapkoers. De trainingen zullen verzorgd worden door Christiaan van Dokkum (Het Wielercircus). Om de avonden goed te laten verlopen zal hij ook de instapkoers begeleiden.

Wil je meedoen? Leden van ARC Ulysses hebben gratis toegang tot deze training, wel vragen wij je aan te melden via dit aanmeldformulier (graag invullen voor 28 maart). Hierdoor kan de groep goed op niveau ingedeeld worden. Dit is zowel voor de veiligheid, het plezier als de effectiviteit van de training belangrijk. Voor wie wil trainen kan de instapkoers gebruikt worden als moment om in te rijden en wat extra kilometers te maken. 

De instapkoers start om 19:00 uur, de aansluitende training start om 19:45 uur. De eerste weken zal het snel donker worden, dus licht op de fiets voor de terugweg is essentieel! In de loop van het seizoen wordt het schema aangepast als het langer licht blijft.