Op zondag 10 juli vond de interclub plaats bij onze club. Een beetje bewolkt, af en toe een klein zonnetje. Prima wielrenweer dus! In bijna alle categorieën stond onze Ulysses jeugd, wat zorgde voor veel extra publiek van ouders, oma’s, opa’s en vrienden. Leuk om te zien!

  • In categorie 1 stond alleen Clover aan de start. Zij moet helaas vrij snel lossen van de kinderen van categorie 2, maar ze reed stoer door en kwam onder een luid applaus over de finish.
  • In categorie 3 was het peloton leuk aan elkaar gewaagd en kwam het tot een spannende eindsprint. Hier kwam Lotus als eerste over de streep, gevolgd door Joey op de tweede plaats.
  • Een spannende eindsprint was er in categorie 4, waar Jelle als tweede over de finish kwam, met slechts 0,07 seconden achterstand op de nummer 1. Op de derde plaats knap gevolgd door Timme. Hugo reed zijn eerste wedstrijd mee in deze categorie!
  • In categorie 5 waren er twee koplopers, die zelfs categorie 6 inhaalden. Duuk reed keurig mee in de middengroep.
  • De grootste groep Ulysses jeugd reed in categorie 6. Hier reed Tijn zijn eerste wedstrijd en deden Hannes, Damian en Wende ook mee. Er werd veel naar elkaar gekeken en het eindigde uiteindelijk in een sprint, waar onze jeugd eindigde als 5de t/m 8ste.
  • Een knappe overwinning was er voor Ben bij de 1ste jaars nieuwelingen. Vanuit een kopgroep van twee man, reed hij weg en kwam met een ruime voorsprong alleen over de finish!

Dank voor alle ouders, andere vrijwilligers en onze jeugdige assistent speakers die geholpen hebben!

De uitslagen zijn te vinden op: Https://results.sporthive.com/events/PC2013624

NB. Deelnemers die zonder transponder reden, zijn wel geclassificeerd, maar niet opgenomen in de online uitslag.