ARC ULYSSES ZOEKT EEN HOOFDTRAINER (8 uur per week-flexibel in te delen)

ARC Ulysses is een gezellige en enthousiaste wielervereniging in Amsterdam-Noord, waar het aantal jeugdleden het laatste jaar flink is gegroeid. We zijn opgericht in 1921 en hebben ongeveer 130 leden. Vorig jaar zijn we partnervereniging van Team Jumbo-Visma geworden. Binnen de vereniging zijn verschillende doelen geformuleerd, op het gebied van jeugdontwikkeling, fietsplezier en communicatie waar we actief mee bezig zijn. 

Voor de verdere professionalisering van onze vereniging zijn we op zoek naar een enthousiaste hoofdtrainer, die onze leden kan motiveren en sterker kan maken op de fiets.

WAT GA JE DOEN?
Als hoofdtrainer ben je eindverantwoordelijk voor het technisch beleid voor alle categorieën binnen de vereniging; jeugd, nieuwelingen, junioren, dames, sportklasse en veteranen. Plannen, ontwikkelen en uitvoeren van trainings- en wedstrijdschema’s. Monitoren en analyseren van techniek en prestaties en bepalen hoe die in de toekomst te verbeteren. Samen met een team van acht (vrijwillige) trainers geef jij inhoud en invulling aan de diverse trainingen binnen de vereniging. 

WAT VRAGEN WIJ?
Ben jij een sport enthousiast, heb jij een achtergrond in de (top)sport, bewegingswetenschappen of trainersopleiding? Ben je triatleet, wielrenner of fietsliefhebber? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

WAT BIEDEN WIJ?
Vrijheid om zelf jouw uren (8 uur per week) in te delen, waarbij wij wel verwachten dat je ook in de avond- en weekenduren beschikbaar bent. Een salaris van €14,00 tot €18,00 per uur, afhankelijk van je ervaring. De mogelijkheid om activiteiten te organiseren. De ruimte om jezelf te ontwikkelen op verschillende vlakken en zelf te trainen bij ARC Ulysses.

BELANGSTELLING?
Spreekt deze uitdaging je aan? Of heb je vragen? Neem dan nu contact op met communicatie@arc-ulysses.nl.