ARC Ulysses is een gezellige en enthousiaste wielervereniging in Amsterdam-Noord, waar het aantal jeugdleden het laatste jaar flink is gegroeid. We zijn opgericht in 1921 en hebben ongeveer 125 leden. Dit jaar zijn we partnervereniging van Team Jumbo-Visma geworden. Binnen de vereniging zijn verschillende doelen geformuleerd, op het gebied van jeugdontwikkeling, fietsplezier en communicatie waar we actief mee bezig zijn. 

Vanwege het uittreden van de huidige secretaris per maart 2022 zijn we op zoek naar een nieuwe secretaris voor ARC Ulysses. De secretaris maakt deel uit van het bestuur van de vereniging wat momenteel uit acht personen bestaat. 

WAT GA JE DOEN?
Als secretaris houd je je bezig met secretariaatswerkzaamheden, zoals het verzorgen van de inkomende en uitgaande correspondentie, voorbereiden en notuleren van de bestuursvergaderingen en de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie en bijhouden van de gebruikerskalender van het parcours. Tevens is de secretaris de contactpersoon voor de huurder van het clubhuis, kinderdagverblijf Happy2Move. 

HOEVEEL TIJD BEN IK KWIJT?
De secretariaatswerkzaamheden, inclusief vergaderingen, vragen gemiddeld vier uur per week van je tijd.

WAT VRAGEN WIJ?
Jij bent actief betrokken bij ARC Ulysses en vindt het leuk om samen  met de andere bestuursleden te bouwen aan de vereniging. Je bent flexibel, accuraat en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

BELANGSTELLING?
Spreekt deze uitdaging je aan? Of heb je vragen? Neem dan nu contact op met communicatie@arc-ulysses.nl of rechtstreeks met onze voorzitter Huub Roelvink op 06 – 21 58 73 13.