De nieuwelingen, junioren en eliterenners zonder contract reden dit weekend alsnog een Nederlands kampioenschap. Ook team Noord-Holland was hierbij aanwezig met een aantal rensters. Zij reden mee met het kampioenschap voor elite zonder contract. Vanuit ARC Ulysses stonden Nikky en Bianca aan de start.

Het waren barre omstandigheden afgelopen weekend. Veel wind en bij de start nog lichte regen. De koers ging hard.  Achteraan werd de groep het iedere ronde kleiner, meer dan de helft is niet gefinisht. Een mooie derde plaats was er voor Tessa Neefjes Team Noord-Holland (renster van West Frisia).

  • Lisanne bleef erg goed bij, maar brak twee rondes voor finish. Zij werd knap 20ste.
  • Rosan, Maartje, Bianca en Marieke finishten in een mooie groep op plek 27 tot 31.
  • Frederieke kwam daarachter op plek 35.
  • Suzanne, Francien, Tessa S. en Nikky hebben de finish niet gehaald.

Van de elf rensters van Team Noord – Holland, waren er dus zeven gefinisht. Met de knappe derde plaats van Tessa een mooi resultaat voor team Noord-Holland!