Nieuw bij AEC Ulysses: SponsorKliks. Met SponsorKliks kan jij nu een financiële bijdrage leveren aan onze club, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Ulysses ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar onze club. En nogmaals, het kost jou als lid niets extra!

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie ontvangt de club. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit aan Sponsorkliks en ARC Ulysses profiteert hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert dan niets op.

Bezoek onze SponsorKlikspagina: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12017