Zondag 10 oktober is onze jaarlijkse sluitingsrit van het wegwielrenseizoen. De sluitingsrit is een koppeltijdrit waarbij een lid van ARC Ulysses een koppel vormt met iemand die niet persee lid hoeft te zijn (mag uiteraard wel). Dus met je vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin, dochter, zoon, zus, opa of oma. Fietservaring en een wielrenfiets zijn hierbij zeker niet verplicht! Plezier is het uitgangspunt!

De start is om 11.00 uur en de rit is 13 km lang. We starten op ons parcours, door de polder en de finish is weer op ons parcours. Ieder koppel neemt een klein presentje mee van circa vijf Euro. Het koppel met de langzaamste tijd mag als eerste iets kiezen uit de meegebrachte presentjes. 

Ben je alleen, maar wil je toch graag meefietsen? Meld je aan, en we kijken dan, indien er meerdere solo aanmeldingen zijn, of we je kunnen koppelen aan een ander lid. Jullie zijn dan wel samen verantwoordelijk voor het kopen van een klein presentje.


Klik hier om je aan te melden>