Vanaf dinsdag 26 oktober begint het crossseizoen! Hierbij willen we jullie graag informeren over de trainingen en wedstrijden. De trainingen vinden plaats op dinsdag en zaterdag.

Dinsdag

  • Jeugd: start om 18.30 uur
  • Het geplande trainingsuur voor de volwassenen (19.30 – 20.30 uur) kan helaas voorlopig geen doorgang vinden door het (nog) ontbreken van een trainer. We zijn hier druk naar op zoek. Heb je ideeën, suggesties of wil je meehelpen? Dan horen we het graag.

Zaterdag

  • Jeugdtraining van 09.30 – 11.00 uur. 

Het is mogelijk om een crossfiets te lenen tijdens de jeugd crosstrainingen. Je kan alleen een crossfiets van de club lenen in het eerste seizoen dat je crosst bij ARC Ulysses. Je leent dan een cyclocrossfiets of mountainbike (indien voorradig) van de club om mee te kunnen doen aan de trainingen. Meer informatie over het lenen en de voorwaarden kan je hier vinden.

Zondag
Vanaf zondag 30 oktober starten de trainingsritten weer op ons crossparcours, voor zowel jeugdleden als volwassenen. De start is om 11.00 uur. 

De trainingsritten op zondag zijn voor Ulysses leden gratis, voor niet leden € 4,00. Betaling kan per pin of contant. Ook jeugdleden van andere clubs zijn van harte welkom! 

Wil je meedoen met de trainingen op dinsdag en/ of zaterdag? Dat kan als je lid wordt van ARC Ulysses. De lidmaatschapskosten zijn € 65,- voor de jeugd en € 80,- voor nieuwelingen, junioren, beloften en volwassenen. Kijk hier voor meer informatie.

Amsterdamse Cross Competitie
Dit jaar wordt de Amsterdamse Cross Competitie weer verreden! Dit is voor zowel jeugd als volwassenen. De inschrijving start op woensdag 15 september. Meer informatie kan je hier vinden.   

Heb je vragen? Informeer even bij de trainers of mail even met ons