Op zondag 19 september aanstaande viert ARC Ulysses haar 100 jarig bestaan. Dit doen we door op deze dag de jaarlijkse clubkampioenschappen voor onze jeugd en volwassen leden te organiseren. Ook zijn alle leden uitgenodigd voor een barbecue.

Clubkampioenschappen

Jeugd (t/m categorie 6)
De clubkampioenschappen voor de jeugd (categorie 1 t/m 6) vinden plaats tijdens van 10.30 – 12.00 uur.

Categorie 1 / 2: starttijd wedstrijd 10.30 uur. Afstand: 5 rondes, circa 7,5 kilometer
Categorie 3/4: starttijd wedstrijd 10.45 uur. Afstand 8 rondes, circa 12 kilometer
Categorie 5/ 6: starttijd wedstrijd 11.15. Afstand 14 rondes, circa 21 kilometer

Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats.

Jeugd (categorie 7, nieuwelingen, junioren) en dames

De clubkampioenschappen voor categorie 7, eerste- en tweedejaars nieuwelingen, junioren en dames vinden plaats van 12.00 – 13.00 uur. Afstand 28 rondes, circa 40 kilometer.

Heren
De clubkampioenschappen voor de heren, categorie 40+ en 40- vinden plaats van 13.30 – 15.30 uur.

Heren 40+: afstand 42 rondes, circa 60 kilometer
Heren 40-: afstand 56 rondes, circa 80 kilometer

Vooraf inschrijven verplicht!
Om mee te doen met de clubkampioenschappen, moet je je vooraf inschrijven. Dit geldt voor zowel de jeugd als de volwassenen. Inschrijven kan t/m 15 september, 19.00 uur.

100 jarig bestaan Ulysses
Dit jaar bestaat Ulysses 100 jaar. Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we jullie als lid, samen met je gezinsleden graag uit om na afloop van de clubkampioenschappen met ons te komen barbecueën. Ook al je niet meedoet met de clubkampioenschappen ben je uiteraard van harte welkom!

Klik op de onderstaande button om je aan te melden voor de barbecue. In het formulier wordt gevraagd om de gegevens van jou en eventuele andere gezinsleden. Ook kan je opgeven of je vlees of vegetarisch wilt eten. Aanmelden kan t/m 15 september, 19.00 uur.

Vrijwilligers gezocht

Om de gehele dag in goede banen te leiden, zoeken we een aantal vrijwilligers om ons te helpen. Hierbij kan je denken aan begeleiding tijdens de clubkampioenschappen, EHBO, assistentie bij voorbereiding van de barbecue. We delen iedereen zo in, dat je circa een uurtje mee hoeft te helpen. Of we kunnen ook zeggen: als je meedoet met de clubkampioenschappen, een van de ouders tijdens de ochtend wordt ingedeeld om een uurtje te helpen (uiteraard niet tijdens de race van je kind).