Vorig weekend deden onze leden Dennis Zeldenthuis en Arjan Lelieveld mee aan het NK ID Cycling. Op zaterdag was er een wegwedstrijd waarbij Dennis knap 4e werd. Arjan haalde de nationale titel op het onderdeel Tri Bike. Zondags stond de tijdrit over 13 kilometer op het programma. Dennis eindigde als 3e en Arjan won met zijn Cervelo Tri Bike opnieuw het goud. Een heel mooi succes voor onze leden!

Only Friends
Sinds 2020 zijn een aantal leden van onze buurman, sportclub Only Friends lid bij ons. Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Ben, Dennis, Nick en Arjan zijn fanatieke wielrenners en komen via ARC Ulysses uit op landelijke Intellectuele Disfunctionele wielrenwedstrijden (ID Cycling). Elke woensdag trainen zij op het parcours van ARC Ulysses.

ID Cycling
Er zijn nog niet veel wedstrijden in het land op het gebied van ID Cycling. De afgelopen jaren is Only Friends al een paar keer aanwezig geweest bij de ronde van het Purmerplein op uitnodiging van Ger Kohn. Ook zijn we al twee keer aanwezig geweest bij de Gouden pijl van Emmen (een pro koers). Jaarlijks doen onze leden mee aan het NK ID Cycling en om de twee jaar aan de Special Olympics Nederland, een ontzettend leuk en gevarieerd weekend.

Foto1 Ben van Meelis, Foto 2 Dennis Zeldenthuis,
Foto 3 Nick van der Hoek Foto 4 Arjan Lelieveld