Op donderdag 26 augustus organiseren we de clubkampioenschappen tijdrijden voor onze jeugd en volwassen leden.

Jeugd
De clubkampioenschappen voor de jeugd (categorie 1 t/m 6) vinden plaats tijdens het reguliere trainingsuur van 18.15 – 19.15 uur op onze eigen baan. De clubkampioenschappen voor categorie 7, eerste- en tweedejaars nieuwelingen en junioren vinden plaats op de weg vanaf 19.15 uur.

Volwassenen
De clubkampioenschappen voor de volwassenen vinden plaats van 19.15 tot circa 21.00, dit afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Het reguliere trainingsuur komt deze avond te vervallen. Aan de route wordt op dit moment nog hard gewerkt.

Vooraf inschrijven verplicht!
Om mee te doen met de clubkampioenschappen, moet je je vooraf inschrijven. Dit geldt voor zowel de jeugd als de volwassenen.

De aanmelding is inmiddels gesloten.

Vrijwilligers jeugd clubkampioenschappen gezocht
Voor de jeugd clubkampioenschappen zijn we nog op zoek naar een paar ouders die hier van 18.15 – 19.15 uur bij willen helpen. Hierbij kan je denken aan o.a. tijdswaarneming en uitgeven rugnummers. Aanmelden kan bij Kitty of Mariska, via communicatie@arc-ulysses.nl.

Vragen?
Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via communicatie@arc-ulysses.nl.