Trainingen zomervakantie

In de zomervakantie zijn er bij ARC Ulysses geen trainingen. Dit betekent dat de laatste training voor de vakantie op donderdag 8 juli is. We starten weer met trainen op maandag 23 augustus.

Wedstrijden / trainingskoersen

De jeugdwedstrijden stoppen ook in de zomervakantie. Voor de jeugd is de laatste interclubwedstrijd op zondag 11 juli bij WV de Amstel. De interclubwedstrijden starten weer op zondag 22 augustus bij U.W.T.C. Uithoorn. De online inschrijfformulieren zullen zoals gewoon gedeeld worden via de jeugd app.

De instapkoersen en trainingskoersen voor volwassen leden en niet-leden gaan door tot eind juli. De laatste instapkoers is op zondag 25 juli en de laatste trainingskoers is op dinsdag 27 juli. Daarna starten we weer op dinsdag 24 augustus met de dinsdagavond trainingskoers. Let op: voor de trainings- en instapkoers moet je je online inschrijven middels de button op onze website.

Wedstrijd- en evenementkalender augustus & september

Na de zomervakantie starten de wedstrijden en de trainingen weer en staan er een aantal leuke evenementen op de planning:

  • 26 augustus: Clubkampioenschappen tijdrijden
  • 28 augustus: Jeugdleden en family ride
  • 5 september: Ready to race
  • 19 september: Clubkampioenschappen en 100 jaar Ulysses
  • 26 september: Interclubwedstrijd voor de jeugd

26 augustus: clubkampioenschappen tijdrijden

Op donderdag 26 augustus organiseren we de clubkampioenschappen tijdrijden. Deze vinden plaats tijdens de reguliere trainingsuren voor zowel de jeugd als de volwassenen. De volwassen leden fietsen een nader te bepalen parcours buiten en de jeugd fietst op ons eigen parcours.

28 augustus: Jeugdleden en family ride

Voor alle jeugdleden en hun wielrennende ouders, broers of zussen, opa’s of oma’s organiseren we op zaterdag 28 augustus onze nieuwe jeugdleden en family ride. Startpunt vanaf ARC Ulysses. Er zal een mooi parcours worden uitgezet van circa 40 – 50 kilometer in de omgeving, waarna we in door de organisatie vastgestelde groepen deze route gaan rijden. Uiteraard met onderweg een leuke tussenstop en achteraf lunch bij de club.

5 september: Ready2race

Op 5 september is onze club gastheer van Ready2race, een nieuw initiatief van Jumbo Visma. Met deze laagdrempelige instapkoersen wil Jumbo Visma recreatieve wielrenners kennis laten maken met het koersen. Hiervoor is in september een pilot op een aantal locaties in en rond Amsterdam.

19 september: clubkampioenschappen en 100 jaar Ulysses

Dit jaar bestaat onze club 100 jaar. Dit heugelijke feit willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan! Zet de datum alvast in je agenda, op zondag 19 september organiseren we de reguliere clubkampioenschappen met aansluitend een barbecue en borrel voor al onze leden.

26 september: Interclubwedstrijd voor de jeugd

Op 26 september organiseren wij de wekelijkse interclubwedstrijd. De wedstrijd is enkel bedoeld voor jeugdleden ( cat 1 t/m 7, junioren en nieuwelingen ) van verenigingen uit District Noord Holland en voor nieuwelingen en junioren wonend in Noord-Holland. een start- of wedstrijdlicentie is verplicht.