Doe mee met de zomeractie: ARC Ulysses on tour! Deel in de zomervakantie jouw leukste, mooiste, grappigste foto in je ARC Ulysses wielren outfit en maak kans op leuke prijzen. Na de zomervakantie worden er vijf genomineerden gekozen door het bestuur, waarna jullie als leden via social media op jullie favoriete foto kunnen stemmen.

Hoe doe je mee?

Ga je in de vakantie wielrennen in je ARC Ulysses outfit? Maak dan een leuke vakantiefoto en deel deze op Facebook of Instagram. Deel hem met ARC Ulysses (door middel van @ARC Ulyyses) en gebruik de hashtag #arculyssesontour, zodat wij hem kunnen zien en delen met al onze volgers.

Zo was een van onze jeugdleden Damian, laatst aan het fietsen bij de vuurtoren op Texel. Wie volgt? We zijn benieuwd naar jullie foto’s!

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan even naar communicatie@arc-ulysses.nl