Vanaf zaterdag 26 juni mogen leden en niet-leden weer koersen. Met de versoepelingen van de coronamaatregelen is iedereen vanaf deze datum weer welkom bij ARC Ulysses. De basis corona maatregelen in- en rondom het clubhuis blijven van kracht: 1,5 meter afstand en handen ontsmetten. Ook publiek moet 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Nieuw voor zowel leden als niet-leden: verplicht vooraf inschrijven. In verband met de coronamaatregelen zijn wij als club verplicht om alle deelnemers aan onze koersen te registreren.

Bij de volgende activiteiten zijn vanaf 26 juni ook niet leden welkom:

  • Dinsdag 19.00 uur: trainingskoers
  • Zondag 11.00 uur: instapkoers

Inschrijving vooraf

Wil je meedoen met een van de bovenstaande activiteiten? Schrijf je dan nu in.

Via dit formulier kan je je aanmelden voor alle volwassenen koersen tot de zomervakantie. Inschrijvingen dienen om 20:00 uur op de avond vóor de wedstrijddag te zijn ontvangen. Bij het afhalen van je rugnummer in het clubhuis betalen niet-leden €4,-, graag gepast contant betalen.