Beste leden,

Eindelijk mogen we weer wat meer!

Na een hele lange periode van beperkingen kunnen we ons weer gaan klaarmaken voor een seizoen dat hopelijk nog wat gaat lijken op een normaal seizoen. Ik denk dat iedereen staat te trappelen om weer eens te doen wat we allemaal het liefste doen: Koersen!

We hebben als bestuur enkele wijzigingen gepland waarvan we hopen dat ze gewaardeerd gaan worden door jullie.

Jeugdtraining en wedstrijden
De jeugdtrainingen blijven ongewijzigd op maandag en donderdagavond van 18:15 tot 19:15 uur. Gelukkig konden deze gewoon doorgaan de laatste tijd. Ook kan de jeugd tot en met 17 jaar vanaf aanstaande zondag weer interclubwedstrijden gaan rijden. Hiervoor is een licentie nodig (www.knwu.nl). Aanstaande zondag, 6 juni, organiseren we daarom de laatste jeugd trainingswedstrijd op ons eigen parcours.

Trainingskoers en volwassenen training
Onze geliefde dinsdagavond trainingskoers kan komende dinsdagavond 8 juni weer van start gaan om 19:00 uur. Daarnaast vonden we het zelf heel leuk om ook voor onze volwassen leden trainingen te organiseren en willen deze gaan voortzetten op de donderdagavond, waarbij er verschillende aspecten van het wielrennen aan bod kunnen komen.

Instapkoers
De instapkoersen verplaatsen we naar de zondagochtend om 11:00 uur, hier hopen we zowel bestaande leden die de dinsdag wat hard vinden gaan aan te spreken, alsook mensen die het koersen eens willen proberen. Als je mensen kent die nu hun rondjes door de polder rijden en graag eens een stap verder willen kijken, nodig ze vooral uit wanneer het weer mag… Alle leden zijn natuurlijk van harte welkom. Het concept is nog steeds hetzelfde: eerst 45 minuten in een gesloten peloton op rustige snelheid (35-37 km/u), daarna nog 5 ronden vrije koers. Zodra ook de officiële KNWU-wedstrijden van start gaan, houden we jullie daarvan uiteraard op de hoogte. 

Samengevat vanaf maandag 7 juni:

  • Maandag 18.15 -19.15 uur: jeugdtraining
  • Dinsdag 19.00 uur: trainingskoers
  • Donderdag 18.15 -19.15 uur: jeugdtraining
  • Donderdag 19.15 – 20.15 uur: volwassenen training
  • Zondag 11.00 uur: instapkoers

Let op: vooralsnog kunnen we met maximaal 50 leden deelnemen aan de koersen.

Tot snel op de fiets!

Huub Roelvink
Voorzitter