Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugdafdeling van ARC Ulysses en vind je het leuk om de spil in de communicatie te zijn tussen ouders, trainers en het bestuur van onze club, dan is de rol van jeugdcoördinator geknipt voor jou!

Wat ga je doen?

Als jeugdcoördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor ouders van nieuwe jeugdleden, je helpt ze op weg en zorgt dat ze zich welkom voelen. Daarnaast onderhoud je contact met de trainers en communiceert met de ouders van jeugdleden. Ook overleg je met het bestuur van ARC Ulysses en met de andere jeugdcoördinatoren van het district Noord-Holland. De belangrijkste onderwerpen waarover je communiceert zijn (proef)trainingen en wedstrijden.

Wat vragen wij?

Affiniteit met de wielersport mag, maar hoeft niet. Het belangrijkste wat je meebrengt is jouw enthousiasme en wij helpen je verder op weg.

Belangstelling?

Ben je enthousiast, laat het weten via secretaris@arc-ulysses.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Casper Stoffers op casper.stoffers@arc-ulysses.nl.