Goed nieuws! Tijdens de meivakantie gaan de wielrentrainingen gewoon door. Alleen op dinsdag 4 mei zal er niet getraind worden in verband met Dodenherdenking.

Jeugdtrainingen 

Op maandag en donderdagavond is er training voor de jeugd. De maandagavond training is van 18.15 tot 19.15uur en donderdagavond training van 18.15 tot 19.30 uur. Al deze trainingen gaan gewoon door tijdens de meivakantie.

Nieuwelingen / junioren

Op dinsdagavond is de training voor de nieuwelingen / junioren. Deze training is van 19.00 – 20.00 uur. Alleen op dinsdag 4 mei is er geen training. De training op Koningsdag, dinsdag 27 april gaat gewoon door.

Zondagochtend koers

De onderlinge zondagochtend koers voor onze jeugd t/m 27 jaar wordt goed bezocht. Deze koers zal, tot er verandering is het landelijke Coronabeleid, wekelijks georganiseerd worden. Ook deze koersen gaan gewoon door tijdens de meivakantie. De start is om 11.00 uur.