Helaas heeft de levering van de nieuwe kleding door het coronavirus vertraging opgelopen. Door de maatregelen van Europese overheden om het virus te beteugelen heeft Bioracer tijdelijk een fabriek moeten sluiten en in hun andere fabrieken heeft Bioracer de 1,5 meter afstand maatregelen voor het personeel moeten invoeren. Als gevolg van deze maatregelen is de productiecapaciteit van Bioracer flink omlaag gegaan en daardoor heeft de levering van onze kleding vertraging opgelopen. Bioracer heeft ons laten weten dat wij de kleding rond half mei kunnen verwachten. Zodra de kleding binnen is laten wij direct weten wanneer de kleding opgehaald kan worden.

Eind mei wordt onze webshop van Bioracer weer open gezet voor nieuwe bestellingen van kleding. Het precieze tijdvak dat de webshop open gaat laten we nog weten.