Deelname aan de 2019 ACC competitie alleen via voorinschrijving !!
Belangrijk: Iedereen die een nieuwe rugnummer nodig heeft dient naast zijn inschrijving voor woensdagavond 9 oktober €5,- over te maken op IBAN is NL09 BUNQ 2036 6031 73 t.n.v. ACC onder vermelding van je volledige naam en categorie.
NIET BETALEN = NIET MEEDOEN!

Notitie organisatie ACC:

De Amsterdamse Cross Competitie 2019 zal starten op zondag 13 oktober. De voorlopige wedstrijdkalender komt begin september op de site. 

Vanaf 2019, dit jaar is vooraf inschrijven (alleen jeugd A niet) via een link op de website amscrosscomp een vereiste om in de ACC wedstrijduitslagen en ACC competitiestand vermeld te worden.
Aanmelden via internet is gratis.

Als je een nieuw rugnummer nodig hebt vragen we je 5 euro over te maken bij je aanmelding naar de rekening van de ACC onder vermelding van naam, knwu nr en chipnummer en deelname klasse bij de ACC. alleen als we je betaling binnen hebben krijg je je nummer bij de 1e cross waarbij je verschijnt en kan je meedoen. Bij de eerste deelname wordt nog wel je licentie gecontroleerd, kom dus de eerste keer op tijd.

Deelnemen aan een wedstrijd zonder aanmelding vooraf kan bij een aantal wedstrijden, de organiserende vereniging bepaald dat. 

De ACC staat met ingang van 2018 alleen open voor leden van een KNWU-wielervereniging of een vereniging die een ACC-wedstrijd organiseert (dit seizoen alleen FC Trappist). Basislidmaatschap of licentie is natuurlijk altijd verplicht. Mensen met alleen een basislidmaatschap die rechtstreeks bij de KNWU is aangeschaft kunnen dus niet deelnemen. De reglementen en verdere uitleg staan op de website.

Als je wijzigingen wilt doorgeven (rugnummer, chipnummer e.d.), dan kan dit tot donderdag voor een wedstrijd via het wijzigingsformulier op de website, NIET via mail naar dit adres.

Als je wilt reclameren over een uitslag, dan is dit niet het goede email-adres. (Er wordt dan ook geen actie op ondernomen en ook niet op gereageerd.) Reclameren kan alleen als je met een werkende MyLaps-chip rijdt en dan tot 48 uur na publicatie van een uitslag bij de organisatie van de cross.In de praktijk is dat dus tot dinsdagavond. Gedurende die tijd staat het mailadres waarop te reclameren op de site, op de pagina van de uitslagen.

Op vragen die op de website (of in deze mail) worden beantwoord, wordt niet gereageerd.
Op alle andere (zinnige) vragen zullen we z.s.m. reageren,

Met vriendelijke groet,

Namens de organisatie van de ACC