Dominique Ebben en Stefan van Meurs, master studenten Human Movement Sciences aan de Vrije Universiteit Amsterdam zijn voor hun master researchproject naar de invloed van temperatuur en hoogte op de gross-efficiency op zoek naar mannelijke wielrenners.
Lees hieronder hun oproep:

Wil jij inzicht in jouw maximale aerobe vermogen en gross-efficiency tijdens het fietsen in specifieke omstandigheden? Dan is dit jouw kans!

Voor ons master research onderzoek gaan wij de invloed van warmte, hoogte en de combinatie van deze twee op de gross-efficiency onderzoeken. Gross-efficiency is de verhouding tussen metabool en geleverd vermogen, oftewel, het vermogen dat zorgt voor uiteindelijke verplaatsing. Hiervoor gaan wij maximaaltesten en gross-efficiency testen doen in vier omstandigheden. Door deel te nemen aan deze studie krijg jij dus een uniek kijkje in de capaciteiten van jouw lichaam!

Wij zijn op zoek naar mannelijke wielrenners in de leeftijdcategorie 18-45 jaar met ervaring in het fietsen van tijdritten. Ben je geinteresseerd en zou je meer willen weten over ons onderzoek, kun je terecht op onze Facebookpagina:

www.facebook.com/GrossEfficiencyStudy

Het onderzoek bestaat uit vier maximaaltesten en vier gross-efficiency testen, alle in verschillende condities. We zijn dus op zoek naar mensen die in totaal 8 keer naar het Human Performance Lab van de Vrije Universiteit Amsterdam willen komen. Na deelname aan de testen ontvang je een overzicht met alle data per test in de verschillende condities!

Wil je meedoen of graag nog wat extra informatie, neem dan contact met ons op via Facebook (of vraag email/telefoon gegevens op bij Ger Kohn).

Met vriendelijke groet,

Dominique Ebben en Stefan van Meurs